Welkom op mijn nieuwe blog. Ik zal regelmatig nieuwe updates plaatsen over opleidingen die gaan starten en leuke wetenswaardigheden over HSP.

hartelijkegroeten

Download gratis E-Book
Schrijf je in en ontvang gratis een e-book met tips bij stress en/of burnout

One thought on “Welkom op het nieuwe blog van Elisabeth Slomp

  1. Een leeg hoofd.
    In mijn trainingen leer ik studenten hoe ze het hoofd leeg moeten maken om meer rust in het leven te krijgen. Dat is Marije Weterings gelukt. Als een van mijn eerste studenten werkte zij als websitemaker. Zij was niet gelukkig in haar werkt en vond aanvulling in de fotografie. Ze oefent nu een geweldige combinatie van beide beroepen uit, maakt websites en werkt met succes als Freelance fotograaf.
    Nu jaren later, prijs ik mij gelukkig dat zij mij het hoofd leeg kan maken door deze prachtige website te koppelen aan een goed opgezette sociael media met een goed achterliggend netwerk. Het frustreerde mij enorm een map met wachtwoorden etc. mee te moeten dragen en zo steeds achter de feiten aan te moeten lopen.
    Dankzij Marije heb ik nu een goed werkend systeem en een leeg hoofd! Hier ben ik héél erg blij mee.
    Heel hartelijke dank Marije voor deze prachtige website, opzet en foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>