Coaching

Heb jij lichamelijke of psychische klachten als rugpijn, hoofdpijn, reuma en slaap je slecht, dan ben ik in staat middels een individuele coaching of training jou te begeleiden. Misschien heb jij emotionele problemen als hoge sensitiviteit, ADD / ADHD of last van “een kort lontje”, dan kan ik je hierbij zeker begeleiden.
De coaching hiervoor is op jouw persoonlijk afgestemd en dus maatwerk. Dit kan zowel in groepsverband als individueel worden gedaan. Selecteer hieronder het onderdeel waar je meer informatie over wilt. Kosten zijn € 75,- per uur. Consulten worden regelmatig door de zorgverzekeraar vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen.

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met moeilijke perioden, soms zelfs zwarte bladzijden en die vinden vaak een neerslag in het lichaam zonder dat wij dat realiseren. Blokkades en spanningen verhinderen dat je in balans bent. Om je lichamelijk weer in evenwicht te brengen bieden wij zowel energetische als fysieke technieken aan, als bv een familieopstelling; innerlijke kindwerk maar ook stresspreventie en leren omgaan met stress en het bepalen van persoonlijke grenzen is een belangrijk onderdeel hiervan. Vooral gevoelige mensen hebben moeite nee te zeggen en hun grenzen te bewaken. Diepliggende problemen of trauma’s kunnen op een geheel andere wijze worden opgelost, bv met een reïncarnatiesessie.

De levenslessen geven praktische handvatten om conflicten in het leven meester te worden. Hiertoe behoren trainingen die tot doel hebben jouw psychische weerbaarheid te verhogen. Een ander belangrijk onderdeel is het doorgeven van het oeroude weten waardoor we het leven beter kunnen begrijpen. Ook andere trainingen/coaching die tot doel hebben jou meer grip op jouw leven te bieden en jouw persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling te bevorderen kunnen belangrijk zijn.

In het kort

Waar: Enschede, Borneostraat 18
Wanneer: op afspraak en zie agenda
Kosten: € 75,- h of € 95,- per 1 1/2 h
Vooropleiding: nee

Extra Informatie

Download de voorwaarden

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>