Gevoelens kun je niet met je hoofd verwerken en/of een plek geven. Veel personen zijn erg gevoelig maar kunnen niet goed grip krijgen op hun gevoelsleven, emoties en gedrag. Een op de vijf mensen heeft moeite met gevoeligheid of hooggevoeligheid en kan daarmee niet omgaan. Gevoelskunde of praten over gevoelens is immers niet iets dat op school geleerd wordt.
Velen weten daarom niet hoe zij op de juiste manier hun gevoelens moeten handelen, lopen daarin vast, krijgen een burnout of lijden onder het vervelende korte lontje. Daarom is deze training samengesteld. Wil jij weten of jij Hooggevoelig bent voor prikkels? Doe dan de HSP-test.

Omgang met HSP/ADD

In de wekelijkse bijeenkomsten worden gerichte handvatten gegeven en getraind om met gevoeligheid voor prikkels om te kunnen gaan. Het delen van ervaringen met “soortgenoten” vormt een belangrijk onderdeel van de training.

De training bestaat uit twee delen:
De eerste vijf bijeenkomsten richten zich op de bewustwording met thema’s die je inzichten geven in je eigen handelen en Zijn. Je leert op een praktische manier grip te krijgen op je dagelijkse leven en krijgt antwoord op vele vragen. Alleen al daardoor word je rustiger.
In de tweede helft richten zich de thema’s op het vergroten van de persoonlijke effectiviteit. Dat wat je in de eerste weken hebt geleerd kun je nu integreren in je leven en toepassen.

In het kort

Waar: Elisabeth Slomp, Borneostraat 18, 7512 AK Enschede
Wanneer: zie agenda
Duur: 10 avonden/10 wk.
Kosten: € 250,- incl./ vaak vergoed door zorgverzekeraars
Aantal deelnemers: 6 per groep
Vooropleiding: Nee
Diploma: Nee

Extra Informatie

Download de voorwaarden

Aanmelden

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>