Bij LES-werk worden 1 langere en 3 korte opleidingen aangeboden:

NIEUW: HBO-opleiding tot Gevoels- en Gedragsdeskundige, 3 jr. in weekenden, verdeeld in 3 blokken max. 8 pers.
In deze unieke en exclusieve opleiding op hbo-niveau, staat de Oosterse levensfilosofie centraal. Traditionele geneeswijzen, oeroude levenskwaliteiten en het doorgeven hiervan zijn slechts een paar omvattende woorden van dit speciale onderwijsmodel.
Het werken in kleine groepen met veel praktijkgerichte opdrachten is vaak nog belangrijker en efficiënter dan het leren uit boeken. Het gebruik van geschreven leermiddelen is dus tot het minimum beperkt. Opvattingen over het leven kunnen heel verschillend zijn. Maar wanneer respect hebben voor een ander, de tijd en ruimte willen nemen en het inzien dat elk individu anders is bij jouw opvattingen over het leven horen, zou dit wel eens de perfecte opleiding kunnen zijn voor jou!

HSP-coach / HSP-begeleider, 10 zaterdagen in 3 mnd. / max. 6-8 pers.
Een korte opleiding bedoeld voor therapeuten die zich willen specialiseren in de gevoelige kanten van de mens. Vergelijkingen met ADD en ADHD komen natuurlijk ook aan de orde. De opleiding is half theoretisch, half praktijkgericht. Deze opleiding is een zelfstandige opleiding maar is ook een onderdeel van de opleiding tot Gevoels- en Gedragsdeskundige.

Opleiding tot Reïncarnatietherapeut, 7 zaterdagen / max. 6-8 pers.
Deze opleiding is eveneens traditioneel en praktijkgericht, dwz. de student-therapeut ervaart eerst zelf de werking van een reïncarnatiesessie, krijgt dan een theoretische onderbouwing waarbij hij het ervarene en geleerde kan integreren en toepassen om het vervolgens aan de cliënten door te kunnen geven.
Reïncarnatietherapie is een efficiënte methode (geen hypnose maar diepte-ontspanning) om traumatische ervaringen uit het verleden te verwerken en een plek te geven.
Deze opleiding kan zelfstandig worden gevolgd maar is eveneens een onderdeel van de opleiding tot Gevoels- en Gedragsdeskundige.

Coach Familie-opstellingen Basis I en II, twee delen van 10 zaterdagen in 3 mnd./ max. 8 pers.
Deze opleiding is een zelfstandige opleiding en vormt tegelijkertijd een onderdeel van de opleiding tot Gevoels- en Gedragsdeskundige.
In deel I ervaar je de werking van de familieopstellingen en leer je de eenvoudige eerste opstellingen te begeleiden. Basis I duurt 10 dagen in 3 mnd.
In het tweede basisdeel krijg je een diepere theoretische onderbouwing, aangevuld met meer specifiek opstellingswerk om familiepatronen te doorbreken en het verleden een plek te geven om het los te kunnen laten… Basis II duurt 10 dagen in 3 mnd.