Leven met Hooggevoeligheid / HSP en ADD

Een korte training in groepjes (6 pers.) van 10 bijeenkomsten waarin personen die onvoldoende grip hebben op hun gevoeligheid en emoties, zich niet goed afschermen, regelmatig last hebben van een kort lontje, voelen/denken dat ze anders zijn als anderen en zich vaak niet door anderen begrepen voelen, handvatten krijgen om hun leven nieuwe impulsen te geven.
Deze training Leven met HSP/ADD heeft 2 doelstellingen: 1. gebaseerd op het verkrijgen van inzichten en 2. die te integreren in je dagelijkse leven.

Intuïtieve Ontwikkeling

Deze korte basistraining training (6-8 pers.) van 10 bijeenkomsten heeft ten doel je intuïtieve vermogens te ontwikkelen, zelfverzekerder te worden en een beter contact met je HogereZelf te maken; iets dat vooral in deze tijd met groei naar hogere dimensies erg belangrijk is.
Elke bijeenkomst Intuïtieve Ontwikkeling draagt een eigen thema: aura’s zien, voelen, reinigen; werken met en voelen van energie; psychometrie; channelen, droom duiden; kennis van symbolen, kabbala; gidsen, beschermengelen; etc.

Innerlijke Kind-werk

Het in contact staan met je Innerlijke Kind geeft je een innerlijke rust. Veel mensen staan niet goed in contact staan met hun Innerlijke Kind en missen vaak die rust.
Wij hebben vaak niet geleerd hoe je emoties op de juiste manier moet verwerken en dat laat dat sporen na bij het “innerlijke kind”. Zonder wat wij het in de gaten hebben, vervreemden wij ons van dat Innerlijke kleine Kind, dat steeds vaker het gevoel krijgt niet gezien en gehoord te worden. Die kloof wordt steeds groter en het verlangen gezien en gehoord te worden ook. Het besef dat er iets ontbreekt neemt toe. Bij het werken aan het Innerlijke Kind wordt deze verbroken verbinding geheeld en hersteld.

Familieopstellingen

Familieopstellingen zijn een ideaal gegeven vanaf een afstand naar jouw familiepatronen, het verleden, bepaalde situaties (bv werk) of andere zaken te kijken. Een opstelling doe je met vreemden in een kleine groep, maar kan ook individueel plaatsvinden. De reden om een familieopstelling te doen en situaties met andere ogen te willen zien zijn velerlei: niet lukken van goede relaties, last hebben van angsten, depressiviteit, niet in je kracht staan, etc. etc. etc.

Verhogen van de Psychische Weerbaarheid

Deze training maakt de cliënt weerbaarder tegen de dagelijkse invloeden waarbij ook gekeken wordt naar belemmeringen uit het verleden. Bij LES-werk staat het grip krijgen op het leven, gevoel, emoties en gedrag centraal. Het aantal aspecten die daarop invloed uitoefenen is groot en de aanpak van de training verlangt maatwerk.
Bij het intakegesprek voor deze training Verhogen van de Psychische Weerbaarheid wordt samen met de cliënt een plan gemaakt en gekeken naar diverse aspecten als het kunnen bewaken van persoonlijke grenzen, familiare situaties, werk en gevoeligheid. Alle technieken en therapieën die LES-werk aanbiedt kunnen worden toegepast.
De training duurt 10 tot 20 wk. en kan individueel of in groepsverband zijn.