De opleiding tot Reïncarnatietherapeut

Zoals alle opleidingen bij LES-werk is ook deze opleiding traditioneel en praktijkgericht. De student-therapeut ervaart eerst zelf de werking van een reïncarnatiesessie, krijgt dan een theoretische onderbouwing waarbij hij het ervarene en geleerde kan integreren en toepassen om het vervolgens aan de cliënten door te kunnen geven. Op deze manier leren de student-therapeuten hun cliënten op een professionele wijze adequaat te begeleiden.

Waarom een reïncarnatietherapie of -sessie?

Reïncarnatietherapie is een efficiënte methode met traumatische ervaringen uit het verleden af te rekenen. Vervelende situaties die steeds weer de kop op steken en het leven negatief beïnvloeden en blokkeren kunnen hiermee worden opgelost. Als een sessie goed door een ervaren Reïncarnatietherapeut wordt begeleid, kan een thema in een enkele sessie worden afgerond. Soms kan is een tweede sessie nodig maar dan enkel om een situatie vanuit een ander perspectief te benaderen. Aanvullende inzichten zijn dan verrijkend en helpen mee om een trauma definitief tot het verleden te laten behoren.

Wat houdt een reïncarnatietherapie of -sessie in?

Bij de methode van Rhea Powers die in de opleiding tot Reïncarnatietherapeut wordt toegepast werken wij met diepte-ontspanning. Er zijn verschillende methoden een reïncarnatietherapie toe te passen, met of zonder hypnose. In de opleiding tot Reïncarnatietherapeut passen wij dus géén hypnose toe. Iedere cliënt is zich bewust van de situatie en omgeving en op elk moment beslissen de sessie af te breken. Een sessie vindt plaats in een rustige omgeving en duurt ca. 2 h. Daarbij hoort een voor- en een nagesprek.

In de opleiding tot Reïncarnatietherapeut volgen wij de Amerikaanse methode van Rhea Powers. Dat is een afgeronde methode waaruit veel meer informatie uit het verleden naar boven wordt gehaald als menig andere methode. In de loop van deze opleiding wordt steeds dieper op de leerstof ingegaan en worden correcties ter verfijning aangebracht. De therapeut kan dan zelfstandig een reïncarnatiesessie begeleiden. Tussen de verschillende opleidingsdagen kunnen de deelnemers hun ervaringen al in de praktijk brengen.

Deze opleiding tot Reïncarnatietherapeut is een zelfstandige opleiding en is ook een module van de hbo-opleiding tot Gevoels- en Gedragsdeskundige.

In het kort

Locatie: rustige en bosrijke omgeving van Ootmarsum/Twente
Kosten: € 970,- euro incl.materiaal en lunch.
Aantal deelnemers: max. 6 pers.(alleen voor therapeuten)
Studieduur: 7 zaterdagen
Vooropleiding: HAVO4- of HBO-diploma
Diploma: Ja

Extra informatie

Download de voorwaarden

Aanmelden

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>